luni, 19 decembrie 2011

sarbatori fericite

Sarbatoarea Craciunului reprezinta o zi speciala pentru toti crestinii, indiferent de religia pe care o are fiecare.

Acum, fiecare crestin se retrage alaturi de familia sa si asteapta cu mare bucurie Nasterea Domnului.

Aceasta este sarbatorita de fiecare de dupa traditiile si obiceiurile specifice fiecarei zone. Craciunul este bucuria tuturor, dar in special al celor mici, fiinda acum vine mosul cel darnic si bun, care aduce daruri la toti, indifferent de varsta, pentru ca nu este nevoie de o varsta anume pentru a primi sau daruii cadouri celor dragi, daca este daruit din inima, ceea de oferi.

Sarbatorile de iarna nu se termina doar cu aceste 3 zile magice, ci vine una mai speciala, trecerea intr-un nou an, care se doreste a fi mai bun decat cel care sfarseste.

In zona Moldovei sunt diferite obiceiuri la care va invitam cu drag sa luati parte, chiar daca prin intermediul internetului.

Echipa ce sta la baza acestui blog va ureaza ca aceste sarbatori care se aproprie sa va aduca numai bucurii, fericire, iar pe cei dragi aproape , chiar daca in unele situatii ii putem avea alaturi doar cu gandul.

Anul nou care se aproprie cu pasi repezi sa va aduca mai multe bucurii si realizari fata de cel care este pe sfarsite, un nou an mai imbelsugat si mai usor.


Sa aveti parte de un Craciun Fericit si de un calduros ,,La Multi Ani”5 comentarii:

COSTEL UNGUREANU spunea...

va doresc la randul meu sa aveti de cele mai fericite sarabatori alaturi de cei dragi si fie ca noulan sa aveti parte de sanatate , fericire , bucurii si nu numai . Sarbatori Fericite pentru Craciun si un AN nou fericit va doresc pt 2012

COSTEL UNGUREANU spunea...

iti multumesc ff mult pt articoul geo' si astept si alte "de interes national si nu numai" :D te am pupat.merci inca o data

Roxy spunea...

Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat!

COSTEL UNGUREANU spunea...

cu o ocazia Sfintelor Sarbatori a Nasterii Domnului si a Anului Nou care se apropie, va doresc sa aveti parte de multa sanatate, fericire , bucurii , liniste sufleteasca, sa fiti inconjurati de multa dragoste din partea celor din jur si nu in cele din urma implinirea tuturor dorintelor si propunerilor pentru noul an.Craciun Fercicit si Un An Nou plin de reusite pe toate planurile va doresc.

COSTEL UNGUREANU spunea...

Aho , aho prieteni dragi,
Stati putin si ascultati
Maine anul se noieste Costy va doreste
Mult belsug si sanatate
Numai reusite-n toate
Ce sa va aduca anul
Norocul sa umple carul
Pace si bucurie
Sanatate si iubire!
La multi ani!